Paus is het spoeg zat

Toegevoegd op 23 juni 2020 om 01:57 door Mike Houweling
Whatsapp Facebook Twitter


Lekkerkerk - Voormalig planten - en pillenboer Jilles Mudde, in de onderwereld beter bekend als Paus Mud (vanwege zijn voorkeur voor jonge mannetjes pillen), heeft er meer dan genoeg van en vindt het tijd voor actie; "Anders groeien dalijk de kloenken op een klutje achter grootmoeders hutje en daar bedank ik voor" en "ik bent onderhand echt spoegzat" aldus het voormalig kopstuk van de poldermaffia.

Afgelopen periode werden hij en zijn planten meerdere malen gemolesteerd door vandalen. Afgelopen zondag was het weer raak, de zoveelste keer in korte tijd. Paus had net in het gemeentelijkperkje enkele jonge mannetjes plantjes geaaid en in zijn onschuld er zelfs eentje geplukt. Eenmaal thuis worden hij en zijn plantjes uitgescholden en aangevallen. 

"Net als de vorige keren kwammen er in ene allerhande figuren uit t' schaagie en voor ik het wist lag ik met m'n bakkes languit. Ze sloegen me bekant halfdood en dat op je eigense urf hè". Mud wordt geandrieskneveld en moet met lede ogen toezien hoe zijn kassen en tuinen vernield worden. Hier blijft het niet bij, ook zijn brommer en tuinkabouters moeten er aan geloven. Net als hij denkt dat het niet erger kan wordt zijn grootste nachtmerrie werkelijkheid; Jilles wordt gedwongen over zijn planten te urineren, zijn anus er mee af te vegen en ze hierna op te eten. Vervolgens brengen de verdachten een overdosis zelfgedrukte pillen aan in zijn anus, waardoor hij zijn bewustzijn verliest. "Het was eigenlijk best opwindend", geeft hij later toe. 

Volgens hem laten de daders telkens een duidelijke boodschap achter, die niet langer genegeerd mag worden.

"Ze laten elke keer de Afrikaantjes en Bruine Anjers met rust en daar zit een hoop Cactussen, dan lijkt me toch overduidelijk in welke richting er gezocht moet worden". De steeds hardnekkiger wordende geruchten, dat het eventueel met zijn voorliefde voor met name jongere mannelijke plantjes te maken heeft, verwijst de draaideur plantenfiel naar het rijk der fabelen. "Klinkklare onzin, pure verkrachtmakerij er is duidelijk sprake van racisme jegens een bepaald soort planten, maar jullie zijn geen plant dus hebben geen idéé hoe dat voelt, plantcisten" bijt een getergde Mudde van zich af.

Meneer Ad heeft namens de Partij voor Plantenliefde al aangegeven vragen te gaan stellen in de gemeenteraad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento